5 топ идеи за организация на гаража, които ще променят живота ви

Ако искате да въдворите малко ред в живота си, но не знаете от къде да започнете, тук са 5 топ идеи за организация на гаража, които ще променят живота ви.

Това не изисква високи материални разходи. И повечето от работата, необходима за поддържане на гаража в добро състояние, може да направите със собствените си ръце. Това спестява, както време, така и от семейния бюджет.

5 топ идеи за организация на гаража, които ще променят живота ви

  1. Скрийте бъркотията

Когато става въпрос за съхранение в гараж, никога няма да имате достатъчно място. Започнете с Извозване на отпадъци от гараж и създайте допълнително пространство. Това ще е още по-добро, като намалява и разхвърляния вид на гаража. Такива трицветни дървени шкафове за съхранение придават елегантен привкус на иначе мрачната зона и служат за функционална и модерна цел.

  1. Закачете най-използваните предмети

Органайзерите са добър избор. Те правят ежедневното домакинство по-функционално. Изберете телени кошници и метални закачалки, за да добавите малко функционалност, но предложете повече опции, за да сте организирани. От обувки до инструменти, тези телени кошници изглеждат страхотно и дават дом на вашите вещи.

  • Направете запис

Спрете да пренасяте кал и мръсотия из къщата с тази комбинация от кал/гараж. Симпатични и практични елементи като рафтове, пейка и закачалка трансформират пространството между гаража и антрето. Домашните и функционални щрихи на тази зона с двойно предназначение са лесни за пресъздаване във вашето собствено пространство.

  1. Организирайте жилищно пространство

Този гараж получава последната трансформация в реорганизацията. Той може да е превърнат в друга стая! От модерната стъклена масичка за кафе до разрошен килим и дивана от средата на века. Трудно ще е да се повярва, че това някога е било гараж. Въпреки, че не всеки ще може да пресъздаде тази мечтана стая. Помислете за издълбаването на свой собствен творчески оазис в гаража си.

  1. Използвайте неудобен ъгъл

Извличането на максимума от тесните пространства може да бъде предизвикателство, но разположението на този ъглов рафт е брилянтно. Трансформира неудобно парче стена и съхранява вашите предмети. Това просто решение за съхранение отваря стаята и ви дава още едно място за съхранение на предмети със стил.

Източник: evro.center

Scroll to Top