Ето, колко може да ви струва почистване на мазе в София

Замисляли ли сте се, колко може да ви струва да наемете услуги за почистване на мазета и тавани, от какво зависи цената по почистването на мазе София; как да наемете фирма за почистване, която да свърши професионално работата. Днес ще ви кажем малко по-подробно за това:

Колко струва почистване на мазе от боклуци в София

Почистването на мазета и тавани в София се определя цената? Това е така, когато се нанасяте в ново жилище, където преди са живели други собственици, когато сте направили голям ремонт, сменяте обзавеждане и оборудване или просто сте ступвали с годините много боклук, който сега ви е излишен.

Всички ще се съгласят, че да имаш мазе е истинско щастие. В него винаги може да складирате, какво ли не – от сезонни вещи и неща, за които няма място в дома, през стари или неизползвани неща. И така, много често дори в мазето се оказва спасение за безопасно съхранение на детски колички, велосипеди и други важни неща. Само така, малка част от мазетата в София са във вида, който бихме искаме. Когато купуваме къща, апартамент, друг недвижим имот, рядко се сещаме да погледнем какво всъщност има в мазето (или на тавана).

Винаги знаем, че имаме такова и все пак, не се замисляме, какво има вътре, колко дълго сме трупали. В 90% от случаите в мазето има страшно много боклуци и вещи на предишния собственик, с които трябва да се занимаваме при нанасянето. Затова е нужно да отделим време и ресурси, за да пригодим мазето така, както искаме. Най-добрият начин е да наемем фирма, която ще се погрижи за всичко бързо и лесно.

Колко струва почистване на мазета и тавани в София с фирма?

За това как се определя цената и още различни въпроси и техните отговори хората често търсят в интернет. Затова и тази статията има за цел да предостави подходящи връзки с такива фирми. Една от тях е тук: https://smetishte.com/pochistvane-mazeta-tavani-izvozvane-smetishte.

Факторите, оказващи влияние при определяне на крайната цена за почистване на мазета и тавани в София са много. Главно те се свеждат до следните:

Осигуряване на достъп до самото място за разчистване

Това дали може да се осигури пряк достъп за паркиране на превозните средства на фирмата в деня на почистването има важна роля. Тук целта е да се  осигури максимална близост с входа на сградата и на разстояние от около 10 метра. Всяко по-дълго разстояние от това завишава цената на услугата и усложнява процеса.

Колко голямо е мазето

Колко голямо е мазето ви? Това също е важен фактор при определянето на крайна цена. Ако не знаете с точност, може да кажете приблизително. Ще са необходими и приблизителни размери на помещението – дължина и ширина. Така от СМЕТИЩЕ.СОМ ще ви бъде дадена най-точна цена за почистване на мазе.

Какъв обем с отпадъци има

Друг важен фактор, който ще определи крайната цена на почистването на мазето, е до колко то е пълно с отпадъци – изцяло (до тавана), над половината, на половина или под половината от площта на помещението.

Тип отпадъци за почистване в мазето

Какви са отпадъците в мазето?

Боклукът в мазето или на тавана може да разделя на няколко типа. Те са основно:

Главно строителни отпадъци;

Предимно битови отпадъци;

Различни дребни неща и боклуци;

преобладаващи едри предмети като разглобени или цели мебели и други едри части от обзавеждане;

големи и средни предмети, готови за изнасяне;

Много и различни на едрина боклуци, които се налага да бъдат изнасяни в чували.

Други важни уточнения по отношение на вещите в мазето са дали ще трябва да се премахват/демонтират стелажи от стените.

Цената за почистване може да се окаже по-висока и в случай на изнасяне на пълни буркани с компоти и зимнина от стелажите в мазето.

Друго важно нещо е има ли желязо и метални предмети в задоволително количество, което да намали или балансира цената за почистване на мазето в София.

Обобщение и полезна информация за почистване на мазета

Като цяло цената за почистване на мазета и тавани в София варира за дадено помещение, в зависимост от изброените вече фактори и всички споменати детайли.

Прави се безплатен оглед, за да се даде приблизителна цена по почистването. Това може да стане и в случаи, че бъде предоставено описание със снимки на помещенията.

Разберете повече за почистване на мазета и тавани в София, като последвате тази връзка: https://smetishte.com/pochistvane-mazeta-tavani-izvozvane-smetishte. Оставаме на разположение за въпроси и съдействие.

Scroll to Top