Няколко стъпки в почистване на мазета и тавани

Почистването на помещения след строителство е популярна услуга, която е свързана с дълъг и сложен процес. Такъв, рядко завършва навреме и винаги е придружен от купища боклук. Преди появата на фирмите за почистване след строителството се е прилагало от самата фирма изпълнител и е отнемало не малко време.

И така, наемайки depo.bg може да разчитате, че те ще направят цялостно почистване на апартаменти, офиси, производствени помещения след строителство.

Почистване на мазета и тавани включва:

  • отстраняване на мръсотия и прах с изнасяне на всякакви боклуци от различните повърхности;
  • почистване до основи на подови настилки;
  • отстраняване на остатъци от строителни смеси;
  • отстраняване на упорити замърсявания;
  • почистване от строителни материали, в т. ч. кутии с лакове, бой, смески; чували с гипс, цимент и шпакловки;
  • извозване на боклуци

Цени за почистване на мазета и тавани

Почистването, след строителство обикновено струва по-малко отколкото, след ремонт, тъй като мебелите все още не са доставени в помещенията, това значително намалява цените за следстроително почистване. Почистване на мазета и тавани, както и почистване на помещения, след строителство се предлага, както за физически, така и за юридически лица.

Всяко глобално строителство предполага въвеждане в експлоатация на съоръжения, Почистващите услуги на строителни фирми се изплащат многократно, така че почистването след строителство е много търсено.

Почистването след строителството трябва да се извършва внимателно и възможно най-старателно, тъй като остатъците след довършителните работи могат да повредят повърхността и целостта на довършителните покрития – паркет, ламинат, линолеум и прахът може да се утаи върху прясно боядисани стени.

Фирмата предлага изгодни услуги

Изпълнението, на такива става за броени часове.

Имаме богат опит в извършването на дейности по почистване на територии на промишлени предприятия, търговски центрове и строителни обекти. Ние използваме високопроизводително оборудване, което ни позволява значително да намалим времето за почистване. Почистването на територията се извършва от нашите специалисти хамали, които изнасят тежки товари и се справят с всяко едно задание, без проблем дори във всякакви извънредни ситуации, по всяко време на годината и при всяко време. Почистването се извършва от обучен персонал, качеството на почистването отговаря на най-високите стандарти. Услугите по почистване могат да се извършват еднократно или на постоянен договор.

През зимата предлагаме допълнително почистване на територията от сняг и лед, последващо извозване на снега.

Почистване на територия

Почистването на територии от специалистите на нашата фирма е съчетание на съвременни технологии и работата на квалифицирани служители.

Нашата компания непрекъснато подобрява качеството на своите услуги, повишава нивото на обучение на своите служители, за да продължи да поддържа водеща позиция на пазара.

Залагаме на дългосрочно сътрудничество с клиентите!

Винаги сме готови да ви консултираме и да ви предоставим най-подходящите за вас услуги.

Scroll to Top