Офисна хартия

На пазара днес има значителен брой марки хартия, които са подходящи за работа с оборудване, предназначено за офиса. И тъй като трябва да го използвате ежедневно, т.е. да пишете писма, да получавате факсове, да отпечатвате, да копирате, много от тях са сигурни, че разбират качеството на хартията.

В нашия онлайн магазин може да закупите офис хартия, която се вписва във всички лазерни и мастилено-струйни принтери – Canon Мастиленоструен принтер Pixma IP7250.

Офис оборудването, както всеки знае, е изключително чувствително към качеството на хартията. Качеството на офис хартия зависи от пълноценната работа на копирни машини с факсове. Използването на лоша хартия може да се превърне в причина за изцапани копия, чести пропуски и залепване на листове. Това води директно до изкривяване на информацията. Това важи особено за мастиленоструйните принтери – те могат да се сблъскат с проблеми със захранването, както и с боята при работа с хартия с лошо качество.

Преди хартията за офис се използвала основно за фотокопиране, а днес обемът на печат, при използване на мастиленоструйни, както и лазерни технологии, надвишава обема на традиционното фотокопиране. Значителен брой предимства, включително качество на печат, както и сравнително ниски цени, печелят от поддръжниците на такива прости принтери, които са много лесни за използване. Принтерите от мастиленоструен тип заемат голяма част от пазара за продажби на принтери. Разнообразните консумативи, включително офис хартия, трябва да отговарят на специалните изисквания, наложени от мастилената технология.

В office1.bg може да намерите разнообразие от хартия специално за офиса. А именно – хартия за принтера, за цветен печат, както и цветна хартия. Всички продукти отговарят на необходимите стандарти за качество и са подходящи за всяко оборудване.

Scroll to Top