Как да разкрасим къща

Водещи дизайнери смятат, че през следващите няколко сезона на върха на популярността в декора на къщи и апартаменти ще бъдат камъните. На култ се издигат кристали и камъни в довършителните украси: блестящите полилеи, пана по стените върху възглавници и пердета, спално бельо с печат от изумруди. Вече може да заспивате и да се събуждате в лукс всеки ден.

За текстил в тенденцията ще бъде наситено синьо, жизнено потвърждаващо оранжево, динамично жълто и благородно лилаво. Не забравяйте и чувството за пропорция.

Ръчно изработени продукти в техниката на ресни, трикотажни възглавница столове и мека мебел, плетени рогозки от всякакви материали, полилеи и абажури на лампите също може да го направите сами. И за завършване на банята можете да получите всички морски кошници, камъчета, фигурки на морските обитатели, които сте събрали през последните години и да създадете истински 3D шедьовър на плочките или огледалата. Не забравяйте да покриете всички предмети с лак.

Преди да започнете ремонта, огледайте помещенията с критично око и безопасно се отървете от нещата, които изхвърлили вече с помощта на фирма. Такава ще откриете на адреса тук. Пространството и чистотата са добре дошли, така че може дори да не трябва да променяте нещо!

 

Scroll to Top