Какви раници са на мода

Дамските раници се предлагат в различни форми и размери. Най-популярните модели са класически с джобове. Днес много известни производители на чанти, създават уникални по вида си раници.

Сред голямото разнообразие от материали се отличават:

– памук;

– дънки;

– изкуствена кожа;

– еко кожа;

– естествена кожа;

– лак;

– синтетични материали.

Най-популярните модели тази година са представени от мека кожа или нейни пълноправни заместители. Има много модели раници в квадратна форма с пастелни флорални отпечатъци. И все пак да не забравяме, че историята на появата на раницата се корени в древността.

С какво да нося?

Модата за кожени якета и смели комбинации от метал, нитове и ципове диктува нова тенденция и при раницата. Тя ще се впише перфектно в изображението в стила на спортните натури, хип-хоп момичетата и тийнейджърите. В допълнение, аксесоарът ще бъде чудесно допълнение, което се фокусира не само върху ежедневния комфорт и практичност, но и женственост.

В зависимост от модела раницата може да носите с абсолютно всички неща. Например, кожена чанта, върви добре с дънки, рокля от памук, лятна рокля. Повечето ежедневни модели раници си подхождат със спортен и уличен стил.

Малката чиста раница е подходящо допълнение към бляскавата ежедневна визия. Тя е алтернатива на стилен аксесоар и подобно на любимата чанта с веригата, ще подчертае фешън нагласата на притежателката си.

Формулирайки своя имидж, винаги трябва да обмисляте законите на цветовите решения: не вземайте зелена раница, ако основният комплект облекло вече включва повече от три други нюанса. Така, например раница в ярки мотиви ще бъде отличен акцент за монофоничното изображение.

В отговор на текущите тенденции постарайте се да си набавите поне една раница, ей така за всеки ден!

Scroll to Top