Копчета за ръкавели във формата на букви

Мъжкият тоалет костюм включва много по-малък брой аксесоари от женската. Може би това е причината да изглежда много по-скромен. В резултат на това, много мъже обръщат внимание на някои важни елементи в изображението, избирайки най-скъпи и висококачествени костюм от най-добрите дизайнери в света. Без допълнителни акценти, обаче всичко може да остане все така скучно. За целта изберете ръкавели:

Един от най-често срещаните видове аксесоари за мъже са копчета за ръкавели, които се различават по огромен асортимент. Тук може да видите още много за модата: http://fashioncolors.eu/online-moda/мъжка-мода/мъжките-аксесоари-които-привличат-вн.

Много актуални са копчета за ръкавели във формата на букви, които придават много светъл и елегантен завършек дори на строгия костюм.

Традицията в производство аксесоари съществува от дълго време. Още древните гърци и римляни са носели брошки и пръстени с надписи. По-късно, през Средновековието, широко разпространени стават моделите с монограми и орнаменти, които символизират принадлежност към благородно семейство или определена политическа група. Особено популярна е станала тази практика в италианските домове, където по тези аксесоари разпознавали приятели и врагове.

Днес, облечените копчета за ръкавели с букви са предпочитани от стилни хора. Тези аксесоари привличат вниманието по много прост и елегантен начин.

Днес копчета за ръкавели с букви могат да бъдат под не само с обичайни кръгли или овални форми, но и в по-оригиналните версии.

Например, феновете на съвременните тенденции в изкуството и дизайна ще се харесат аксесоари под формата на триизмерни букви, шрифтовете, без разрези и пр. Те изглеждат много интересно и изразително.

При избора на модел, можете да изберете първата буква от името на бъдещият им притежател, прякор, фирма, любим човек. А когато някой попита какво означава копчето на ръкавели, разкажете някоя интересна история.

Scroll to Top