Директорски офис стол – признак на класа и ранг или ползи за тялото

Кабинета на шефа е мястото в офиса, обзаведено с най-голямо старание и естествено с най-голям бюджет. Всички мебели в него са подвластни на един стил и в пълен унисон помежду си. Но на една мебел е отдадено особено значение и това е столът.

Всеки директорски офис стол е съвкупност от редица характеристики, говорейки за ранга на неговия собственик. Първото нещо, което прави впечатление е необичайната му височина. Това дава предимство на директора при преговори със събеседник, седнал на по-нисък стол.

Столът на шефа е изработен от висококачествен метал, разполага със стабилна и здрава основа. Колелцата са самозаключващи се. Тапицерията е изработена от естествена кожа от висок клас в класическо черно, кралско бордо или семпло бежoво. Седалката и облегалката са с няколко възможности за регулиране, както и заключване в различни позиции. Подлакътниците са задължителни, облегалката за глава също.

Директорския стол несъмнено е признак за класа и ранг и той трябва да отговаря на всички изисквания. Всяко едно отклонение би навредило на имиджа на ръководителя на фирмата и би предизвикало несериозно отношение към него.

В същото време столът трябва да е ергономичен, удобен, практичен. Вижте за още артикули за дома.

Върху него шефът трябва да потъне в работа и да се чувства удобно по време на тежки преговори или решения.

Ето защо не можем да кажем кое от двете изисквания е по-важно и настояваме за баланс. Това са нещата, които всеки купувач трябва да знае. За удобството, което безспорно носи ползи за тялото трябва да се знае, че такова трябва да бъде умело съчетано с висока класа на дизайна и материалите.

Scroll to Top