3 топ идеи за гаража

Имате гараж, но не и автомобил! Нямате и намерение да ставате шофьор, но пък притежавате малко жилище и цените всеки сантиметър в него!

Ето ви 3 топ идеи как да организирате гаража и използвате максимално празното пространство в него.

  • Превърнете гаража в мини офис. Наемете фирма за почистване, която да изнесе и изхвърли всички стари и ненужни вещи от него. Шпакловайте и боядисайте стените със светли тонове, погрижете се за таваните. Осигурете качествено осветление, все пак не разполагате с много прозорци. Подсигурете си бюро, удобен стол и мини секция за документацията. Ако гаражът е по-голям поставете и малък диван и масичка за посрещане на посетители. До входа разположете закачалка и голямо огледало. Внесете стил с картина и красив полюлей.
  • Организирайте гаража като място за партита. Подсигурете си фирма, предлагаща хамалски услуги, която да извози и изхвърли старите етажерки и ненужни вещи, с които всеки е затрупал гаража си. Погрижете се за изолацията на стените, боядисайте ги в светли, но наситени цветове. Използвайте два контрастни нюанса или пък заложете на фото тапет. Ще имате нужда от здрава маса и множество столове или голям диван, където да посрещнете гостите си. Добра идея е мини бар – мястото за вашите коктейли. Осигурете атрактивно осветление, добра музика, мини хладилник и нека партито започне сега!
  • Гаражът – място за детски игри. Ако сте родители на малки палавници, които искат своето пространство за забавления, а жилището ви е малко, не се колебайте, това е вашето решение. Наемете хора, които да се погрижат за почистването на гаража, освежете стените и поставете добра подова настилка. Децата обичат да седят на пода и да организират игрите си там, ваше задължение е да осигурите добра изолация. Погрижете се за отоплението. Лятото децата ще се чувстват чудесно на хладно, но през зимните дни ще е невъзможен престоя им без топлина. Обзаведете кътчето с мека мебел и малки рафтове, на които да подреждат играчките си.

Какво да правите с гаража си – това е решение, продиктувано единствено от вашите потребности. Но на всяка цена се възползвайте от него и усвоете пълноценно пространството му.

Scroll to Top