Козметика за очи

Деликатността на зоната около очите налага по-специална грижа и правилен подбор на козметика. Жените често страдат от тъмни кръгове, подпухналост след сън, мимически бръчици. Всичко това има своето решение, а когато знаем къде да потърсим отговори на множеството въпроси, то и резултатите няма да закъснеят.

Защо трябва да нанасяме козметика гел-крем на околоочният контур?

Кожата около очите е много по-тънка и нежна от тази по останалата част от тялото ни. Съединителната тъкан в тази зона е сравнително по-слаба, а в резултат на ежедневните мимики в резултат на слънце, смях, вятър и т.н. тя е застрашена от бързо остаряване. Времето допринася за формиране на тъмните кръгове, долните клепачи се отпускат и първите мимически бръчки са факт. Ето, защо е важно да нанасяме специални кремове за очи.

Как правилно да избера козметика за очи?

Кожата в зоната на очите е винаги по-суха. Козметиката, която се създава за околоочния контур е с лека текстура и под форма на кремове и гелове. Кремовете и козметика за очи са два типа и се делят на – подхранващи и anti age. Първите са подходящи всяка възраст, а вторите са тясно предназначени за конкретни жени. Продукти за около очите трябва да ползва всяка дама навършила 25 години. В избора на подходяща козметика за очи, винаги следвайте инструкциите и избирайте според вашите нужди на кожата. Вижте 5 хакове, които ще направят живота по-лесен.

Как да нанеса околоочен крем?

Нанасянето на околоочен крем или гел става два пъти дневно и от вътре на вън с леки потупвания на ъглите на окото.

Колко бързо ще има видим резултат?

Всичко е тясно свързано с качеството на продукта. Колкото повече са активните съставки в него и колкото по-голям брои природни екстракти има Вашата козметика за очи, толкова по-скоро сами ще забележите видимия резултат. В общ план резултати от употреба на козметика за очи има след втората седмица.

Кремът достатъчна грижа за очите ли е?

Грижите за всяка част на тялото трябва да са ежедневни. Хидратацията на очите с ежедневни продукти е правилно решение, но не забравяйте и един път седмично да правите почистване в дълбочина или мезотерапия, която се предлага в козметичните салони. Приемът на достатъчно витамини и минерали, също е от значение за кожата около очите.

Scroll to Top