Как да проектирате вашия двор в съчетание с вашата градина

Искате да направите най-добрата сцена за демонстриране на цветя, градински мебели и растенията. Има няколко начина, които можете да добавят интерес към вътрешния двор. Ако вашия двор е в рязък контраст с вашата градина време е да си потърсите специалисти в поддръжката. Почистване на дворове от depo може да е вашето решение.

Ако дворът ви има нужда да бъде прекопан и да промените всичко това, просто трябва да направите няколко малки инвестиции. Точно както в интериора на дома, при дворове ползите са много, а с нов набор от мебели или нов аранжимент, няколко аксесоари всичко може да има изцяло нова визия.

Можете да използвате редица идеи за подобряване на вашия двор и творчески палуба, така, че връзката със заобикалящата градина да бъде съхранена. Ето няколко съвета за вас.

Дизайн на двор с градина

Значение в получаване на правилната форма имат правилните материали. За целта изберете идеалният размер на вътрешен двор. Не забравяйте, че твърде малки или твърде големи дворове никога няма да гледат право, независимо от това колко добре се опитате да го прикриете, след като градината е построена.

Бъдете реалисти и разбера как планирате да го използвате. За определяне на правилния размер, можете да използвате изрези на мебели. Мащабът и конфигурация на вътрешния двор ще ви позволят да знаете как всичко ще се побере във вашия поглед.

Един успешен проект е един от най-важните аспекти, ако планирате да се слее вашия двор с вашата градина.

Засадете ярки и цветни едногодишни растения. Това може да стане с рамкиране вашия двор с ярки и пъстри цветя. Направете цветна леха от пролетта до есента, която да бъде добра идея за целия двор. Това ще внесе веселие и стил в интериора.

Можете да оформите вашия двор, използвайки маси от дърво или растение.

Растенията не е необходимо да бъдат само невен и петунии. Има няколко общи постелки за растения, които растат около вашия двор, за да акцентират с вид.

Използвайте павета

Ако сте нетърпеливи да се запазите тревата във форма, допълвайки вътрешния двор, може да се откажете направят и във форма на биокоридори. За всичко това и още много може да ви е нужен и транспорт. Потърсете kamion.bg за почистване и извозване на отломки от дворове.

Scroll to Top