Интересни начини да украсите малък вътрешен двор

Украсяването на малък вътрешен двор може да бъде доста предизвикателно. Една малка веранда не разполага с достатъчно възможности за прилагане на някои страхотни идеи. Все пак добрата новина е, с малко творчество, може да обърнете вътрешния двор, без значение колко малко е откритото пространство. Започнете с evro5.com почистване на дворното място.

След няколко иновативни идеи, може да подсилите вашия малък вътрешен двор.

Поставете една малка маса

Една малка веранда не означава непременно, че няма да има маса. Независимо дали става дума за забавни гост или уютно пространство за себе си, вашия двор определено има нужда от една маса. Изберете една малка масичка с ярко оцветени плот.

Малък размер ще бъде достатъчно прост да има сутрин или вечер място за чай. А растение в саксия върху масата ще бъде идеалното допълнение. Най-доброто нещо за това да има малка маса е, че можете да го вземете вътре, когато пожелаете.

Добавете малко стил

Поставете една малка пейка във вашия двор, за да стане още по-функционална. Такава може да се покрие с постелка или я държи ярко оцветени възглавница в съчетание с малки саксийни растения, за да създава повече стил и украса.

Има различни пейки за дворни места, които да се съчетават с възглавници, постелки и пейки.

Създайте вертикално озеленяване

Не пространство за поставяне на скъпоценни цъфтеж, а добронамерени растения, които да се включат и да не изискват прекалено много грижи.

Няма от какво да се притеснявате, стига да има стена или ограда. Можете да се помисли за добавяне на вертикална градина. Вертикалните градини са лесни за изграждане. Винаги може да комбинирате и да импровизирате различни варианти, стига да са в хармония с останалия интериор и озеленяване. Научете повече за изхвърлянето на отпадъци след почистване на дворове.

Наред с горните съвети, вие също може да помислите за добавяне на сгъваеми мебели. Това са изключително полезни възможности за избор на малко пространство. Можете да сгънете тях и да ги съхранява някъде, когато не са в употреба. Това се каза, можете да включите стол Адирондак. Тези столове са с прав гръб и подлакътници и са изключително релаксиращи. Добавете малко ярък цвят и разхвърляйте възглавница върху тях.

Тези съвети могат да превърнат вашата малка тераса в единно пространство, което отправя поканата. Най-добрата част е, че всички елементи на декора, споменати по-горе, са достъпни и могат да добавят гостоприемен чар във вашия двор.

 

 

Scroll to Top