Оригинални идеи за дрес код

След като имате желание и за нищо на света не се отказвате да сте модерна, загърбвате с лекота класическите канони и избирате за себе си нещо неочаквано, то това може да бъде рокля с широка пола.

Една жена облечена в тази нежна комбинация от дизайн, елегантност и класика в цветовете няма как да не се почувства специална.

Най-често моделите на рокли са създадени така, че да покрият формите и загадъчно да наблегнат на женската красота, следвайки всяка нейна извивка. И тук нещата не са много по-различни.

Създаден от самата природа, този стил рокли неизменно привлича вниманието, защото асиметрията в дрехите винаги хваща окото. Започнете своето ново начало сега:

Разнообразие от модели

Роклите са създаден като опция за различни случаи – опцията за коктейл, за всеки ден, за специална вечер. Всичко зависи от текстурата на плата и използвани облицовки и декори. Днес, разнообразието на тези стилове е просто невероятно. Една рокля може да е украсена с драперии, бродерия или мъниста, да следва неравностите по кожата, да е отрупана с елементи на цветя или флорални мотиви в плата, а всеки неин детайл я прави специална и подходяща за конкретен случаи.

Елегантна рокля със стил, например е идеална за коктейл. Възможно е да се отиде на среща в кафене или на делови преговори. Такава може да се комбинира със сако или парео или пончо, в зависимост от повода.

Вечерната рокля модел с едното рамо – обикновено е дълга рокля на един етаж. Тя може да бъде направена в гръцки стил, с ефирни материи – коприна, шифон или сатен. Но със същия успех и плътно прилепнали форма да бъде украсена с цветни камъни и тъкани, което показва всички предимства на притежателката й.

Дългите рокли задължително се носят с токчета – в противен случай цифрата ще изглежда обемисти и тежки. Но късите рокли могат да се носят с обувки с равни или платформа подметки.

Да не забравяме и за готически стил, в който са характерни по-леки материали. Така че, можете да използвате вмъкването и кант от дантела, органза, шифон.

Като следвате тези препоръки и 3 забавни начина винаги ще изглеждате стилно и подходящо при всяка ситуация, от работни срещи до приеми.

Scroll to Top