Аксесоари за селскостопанска техника

За по-лесно товарене и разтоварване на операции, когато се движат стоки от органичен произход (сено, слама, трева и тор, органични торове, компост и други подобни) е широко разпространена земеделската техника. Тя ви позволява да се обхване по-голям обем от материал и примес. Благодарение на своя дизайн, той има по-голямо проникване в тъканта на прехвърляне, което подобрява комфорта на захващане и материал. Тук е важно да се отбележат и нови части за трктори.

За да изпълняват различни произведения, има няколко вида конструкции. Те се различават по предназначение и начин на употреба:

Дизайнът на една движеща се част

Този дизайн се използва главно за използване на предните хидравлични товарачи. Те се различават по размери, сила и производителност на хидравличен механизъм. С помощта на такива приспособления могат да се направят куп товари. Той се използва за тор, окосена трева, събиране на съчки и други произведения.

Фиксираната част може да се различава на външен вид, но не много по-различно от функционалността на елемента. Тя може да бъде под формата на твърдо или композитна кофа, обща лопата и има способността да улови малка или насипни товари.

Подвижната част е подвижна вилици за провеждане на превозвания товар. Такива надеждно задържат натовареното и не позволявайте да се разпадне, когато се движи трактора. Нейният дизайн, обикновено има закръглена или правоъгълна форма с напречно сечение. Формата за една вълнуваща част е без специална ориентация в употреба и се различава само по проектните характеристики на механизма на производителя. Дизайнът на някои от производителите имат възможност да се повиши вертикално подвижната част и да бъде използвана като улавяне на обикновени пики.

Универсални механизми и теглици включват в тази категория няколко видове структури, предназначени за извършване на широк фронт за товарене, разтоварване или преместване на различни товари. Такива устройства се използват, за да се движат органични торове (компост, оборски тор и т.н.), или влакнести материали (трева, сено, слама). Те могат да се използват и за преместване на други товари, които могат да се уловят от такова устройство – малки дървета, храсти, бали или торби от материал с товари.

Scroll to Top