SEO оптимизация и още от нещата, за които не знаеш

SEO или оптимизация за търсещи машини е колекция от практики, които създават ранг съдържание по-високо в търсачките. Маркетингът разчита на SEO, за да получи думи, които работят заедно, но не едни и същи. Изберете на помощ viking.

Всеки трябва да има блог

Не, не трябва. На първо място, ако не разполагате с време, за да поддържате блог, не го правете. Ако не разполагат с пари, за да инвестирате в него, не го правете. Ако вашият бизнес просто не се поддава много добре на блог, не го правете. Просто защото всички останали имат блог, не означава, че трябва.

Само правят неща, които можете да правите с високи постижения.

Всеки трябва да има социално присъствие в медиите

Също не ти трябва. Социалните медийни са претъпкани със сайтове. Освен ако не разполагате с много време и пари за изграждане на общност, най-вероятно няма да получи много от нея. Вместо да се налага постоянно присъствие, инвестирайте малка сума пари в маркетинг съдържание, използвайки Facebook или Twitter. Това е може би е по-добро използване на време и пари.

Винаги трябва да публикувате вашата работа във всички мрежи

Може би има нещо на вашия уеб сайт, което изпраща автоматични копия на съдържанието на социалните мрежи. Хората са мъдри, обаче и тази практика невинаги се харесва. Ако изпращате някакви съобщения, поне създайте някаква секция с конкретни запитвания и отговори, която да доказва, че посетителя не контактува само с машина.

По-дълъг е по-добре

Като цяло, хората, намират съдържанието в интернет и не се стремят да остана дълго. Придържайте се към 500-1000 думи за текстово съдържание и не повече от няколко минути на вашето видео. Не всичката аудитории е една и съща. Използвайте някои от нещата само като общи насоки.

Повторение с ключови думи

Фраза, съотношение, дума, използвана за всеки 100 думи, които сте написали.

В наши дни, писане е механично до точката, че не започва добре. Търсачките са станали мъдри към практиката и сега плънка от дума вече не се използват.

Днес всичко е за природното писане.

Не слушайте всичко, което чувате. Маркетинг съдържанието се развива толкова бързо, че информацията се развива и променя динамично. Отделете време, за да прочетете най-новите статии, всеки ден или рискувате да попаднете в застои.

Scroll to Top