Дрехи и аксесоари – тайната на аранжирането

Истинско вдъхновение за всяка жена е да пазарува дрехи и аксесоари. Когато на лице е умението за съчетаването им всичко изглежда така приятно, като игра.

Ако и вие избирате да пазарувате евтини дрехи и такива на изгодни цени, то навярно попадате и в моменти, в които сте сякаш затрупани. Ако искате не само да се сдобивате с дрехи и аксесоари и да трупате на склад, но и да умеете да ги вмъквате в ежедневния си стил на обличане, то предлагаме ви някои идеи и съвети около тях:

Чанти – есента са актуални класическите модели, а лятото всичко е позволено. Така, че не се ограничавайте в цвят, модел, дизайн или марка. Избирайте различни и комбинирайте. Сменяйте ги както сменяте блузи, дънки и обувки – всеки ден.

Шалове – в топлите и приветливи дни, това е аксесоар, които може да ни предпази от слънцето. Наметната около врата и раменете или увит като було на косата, той се съчетава идеално и създава повече женственост и мистериозност у притежателката си.

Очила – и те имат свое място в тоалета, независимо дали е лято или есен. Очилата обаче не бива да се бъркат с аксесоар, за косата или нещо, което да носите по всяко време. Все пак си имат основно предназначение и такова трябва да се съобразява с местоназначението им. Изберете подходящ модел слънчеви очила и комбинирайте с избора на дамска рокля 9101.

Колиета – лесно може да декорирате всяка рокля или специален тоалет, ако под ръка имате красиво колие или обемни обеци. Ако сте по-консервативни по отношение на колието и то за вас трябва да е по-специално за вас, вмъкнете малко настроение, като го поставите дори на елегантния офис костюм или деловия тоалет за среща.

Колани – тънки или широки, цветни или неутрални, от кожа или от плат, всички колани са създадени с главната цел да внасят комфорт и да завършват тоалета. Ето, защо дори да не чувствате нуждата от колан, който да придържа дрехата ви, изберете проект и сложете старт на такъв, който да си партнира добре с останалия тоалет и загадъчно да навява за притежателката си с вкус.

Диадеми и вратовръзки – едното типично дамско, а другото „пришалец“ от мъжкия гардероба. И двете обаче имат една прилика, а именно, че служат за моден аксесоар и идеално могат да финализират и най-скучната дреха. Не ги пропускайте.

 

 

Scroll to Top