Как да съчетаваме бижута с дрехи

Всички жени имат различно изображение, което определя, кое ценим и всеки един от аспектите, които съставляват една жена. От грима, които използваме, дрехите и обувките, които носим, ​​до бижута, която носим. Поради тази причина, винаги трябва да се стремим към нова перфектната комбинация и хармонията между всеки един от тях, като се има предвид всички характеристики, цветове и дизайн, които ни позволяват. В зависимост от случая и времето, винаги изглежда уникално и с едно докосване от блясък, какъвто дава дори ДАМСКА ЕЛЕГАНТНА РОКЛЯ С КАМЪЧЕТА. Този избор ще рекламира вашият имидж.

Все пак, ако не знаете как да го постигнете, разберете как да го направите чрез следните съвети. Пък и кой знае, може да получите най-добрата комбинацията на бижута и дрехи!

Колиета:

За кръгло деколте се препоръчва да се използва кратко огърлица, тъй като тя подчертава бюста.

Препоръчително е да се носят огърлици, които не са нито прекалено дълго, нито твърде кратки, тъй като те удължават силуета. По същия начин, трябва да се избегнат много къси огърлици, които карат врата да се чувства некомфортно.

Дълги колиета ще подчертаят, ако не се комбинира с тесни дрехи.

Пръстени:

Сребърни и златни пръстени никога не излизат от мода и са идеални за оформяне на ръце; Освен това, са комбинират добре с черни рокли и приглушени тонове тоалети, като се постави по-голяма известност.

Пръстените с цветни камъни са идеални за комбиниране с тъмни ризи с дълъг ръкав.

Избягвайте излишък от пръстени, ако не използвате цветни дрехи; това е да се избегне претоварване на личния поглед.

Гривни:

За да се подчертаят предмишницата, трябва да използвате един или повече тръстикови гривни в комбинация с широк ръкав отгоре; но като се има предвид, че те са в един стил, да се проектира умерен и дискретен изображение.

За да привлече вниманието към гривната и да се избегне претоварване, трябва да използвате само един.

Някои стилове изглеждат страхотно съчетани с поли и дълги рокли. Такъв е бохемският стил. Те могат да бъдат умело съчетан със сандали или обувки, които подчертават краката.

Обеци:

Дългите обици са стилизирани по силуета и идеалното дохождане на някои облекла с ниско изрязани дрехи V-образно деколте.

Брошка:

Те се използват само в облеклото или при съчетания с плътни тъкани, така че те са идеално допълнение за якета и пуловери, спомагат за създаване на най-добрите в по-удобен вид.

Златните брошки съчетават перфектно с черно вълнено палто.

Не забравяйте, че женският образ е украсена с различни аксесоари, но дрехи и бижута никога няма да липсват в нашия поглед. Ето защо, ние не можем да се комбинираме всяко едно бижута с всяко облекло, но трябва да се постигнем идеална комбинация от тези два елемента, балансиране между тях, което ни позволява да изглеждаме добре всеки ден и с мощен стил и имидж, който ще се превърне в нашия личен печат.

Scroll to Top